Werkwijze

Zodra je contact hebt opgenomen met mij, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarna brengen we samen je vraag of probleem in kaart. Dit kan online of in persona. Graag neem ik hiervoor de tijd die nodig is om je vraag scherp en helder te formuleren. Vervolgens ga ik aan de slag om een passende oplossingsrichting aan te bieden. Ben je tevreden met deze oplossingsrichting? Dan doe ik een voorstel voor consultancy, of coaching. Heldens Coaching & Consultancy werkt met de unieke C.A.D.T.®-methode.  Dankzij een C.A.D.T.®-meting en professionele coaching krijg jij inzicht in jouw (onbewuste) talenten en ontwikkel-potentieel.
_
Unieke methode C.A.D.T.® is een innovatieve methodiek die op een heldere, gedetailleerde manier in slechts 20 minuten inzicht geeft. In tegenstelling tot andere metingen combineert deze meting tekst (het bewuste) met beeld (het onbewuste). Dit brengt je natuurlijke en aangeleerde competenties in kaart en zo creëer je direct persoonlijke en professionele groei.
_
Wil je meer weten over Heldens Coaching en/of C.A.D.T.® methode? Neem gerust contact op, dan leg ik uit hoe het bij jouw situatie past.  

 

Tarieven

Coaching en consultancy
Heldens Coaching & Consultancy is concurrerend in de markt. Elk traject wordt op maat gemaakt. Neem contact op voor een prijsindicatie.
Bewezen wetenschappelijke test om inzicht te krijgen in jezelf of je team.
Ik ben officieel gecertificeerd om deze meting aan te mogen bieden en te begeleiden.
€ 1.495,-             – Assessment
– Rapportage
– 2x gesprek van 1,5 uur