Over Annemarie

Ik ben Annemarie Heldens, eigenaar en oprichter van Heldens Coaching & Consultancy. Ik begeleid met veel plezier leiders, professionals, teams en organisaties in hun groei en ontwikkeling. Het afwisselend werken vanuit de rollen van adviseur, begeleider en coach vind ik heerlijk. Soms versterken de rollen elkaar binnen dezelfde opdracht, bijvoorbeeld het coachen van de leider en het begeleiden van het teamproces. Ik werk op holistische wijze graag met aandacht voor hoofd, hart en lichaam. Alles doet mee. Ik hoor vaak terug van klanten en coachees dat ik op een rustige, intuïtieve, integere en professionele manier werk vanuit veiligheid en vertrouwen.  

Mijn missionstatement

Ik coach en adviseer leiders bij het transformeren van zichzelf, het team of de organisatie naar een waarde gedreven manier van leven en werken. Dit doe ik, zodat zij vanuit hun bezieling en vanuit hun diepere drijfveren de leiders kunnen worden die de menselijke dynamiek centraal stellen in het motiveren en ontwikkelen van de organisatie. Werk neemt een belangrijk deel van de dag in beslag, maar zorgt ook voor eigen zingeving in de maatschappij. Als mensen in organisaties meer vanuit hun kracht en talent hun werk kunnen doen, dan is er meer betrokkenheid, passie en ontspannen plezier met elkaar in de wereld.

 

Mijn speerpunten:

 

Uw vraag staat centraal;

  Ik zet mijn professionaliteit in om mijn advies of dienst daarbij aan te laten sluiten

Senior professionaliteit;

Academisch werk- en denkniveau, aangevuld met jarenlange ervaring en voortdurende aandacht voor professionele groei en kwaliteitsverbetering

Ervaring met diverse rollen in organisaties;

Lijnmanagement, beleidsvorming, projectleiding, coaching en interim-management

Brede oriëntatie in diverse branches;

Denk hierbij aan zakelijke dienstverlening, high tech industrie, onderwijs, overheid en zorg

Mensgerichte oriëntatie staat voorop;

Vanuit een natuurlijke focus op mensen en systemen kijk ik vierdimensionaal naar het vraagstuk of het probleem (strategie, cultuur, structuur en natuur)

Doel en resultaatgerichte afspraken;

Ik geloof in heldere transparante resultaatsafspraken en een no-nonsense procesgerichte aanpak.