Persoonlijk leiderschap

Inleiding

Persoonlijk leiderschap

Ontwikkelen van jezelf gaat om steeds meer te worden wie je bent.

Persoonlijk leiderschap is niet het aanleren van nieuwe dingen, maar het ruimte geven aan wat er altijd al in je zat. Ontdekken van je talenten gaat altijd samen met het omarmen van je schaduwkanten en kwetsbaarheid.

Persoonlijk leiderschap tijdens corona periode: Productiviteit en creativiteit zijn elkaars tegenpolen. Hoe ga je daar mee om terwijl je thuis werkt? Creativiteit en innovatie ontstaat als je ontspannen en vrij voelt. Hoe geef je leiding aan je eigen productiviteit en creativiteit? De juiste balans ontstaat bij iedereen onder andere omstandigheden. Het helpt om er de ruimte voor te nemen volgens Ben Tiggelaar: Innovativiteit ontstaat als je even pauze neemt